Чистота Роду

Чистота РодуОдне з найбільших прагнень людей на Землі – щасливе життя для своїх дітей та онуків. Та не всі розуміють, що життя, а також здоров’я, суттєво залежить від вчинків батьків і предків. Тож майбутнє дітей і онуків, в значній мірі, формуємо ми самі.
Більшість батьків намагаються дати дітям гарну освіту і забезпечити їх фінансово. Та порушуючи морально-етичні закони Всесвіту при здобутті статків, можна разом з коштами передати у спадок ще й відповідальність за неправедне життя, що призведе до негативних наслідків для Долі. Особливо згубними є насильницькі вчинки стосовно інших людей, тварин і Природи в цілому.
Численні факти з історії царських і королівських династій, імператорських родів, життя представників владних структур та політиків красномовно свідчать, що втрата морально-етичних основ життя негативно змінює Долю і їхню, і нащадків. Це стосується кожної людини, бо кому дається більше можливостей – з того й більше запитають.
Що ж робити, якщо в роді були особи, що жили неправедно? Спершу слід попросити від їхнього імені прощення у нащадків тих, кого вони скривдили. Якщо ж подробиці життя предків не відомі, то варто попросити загального прощення. Та не зважаючи на те, якими були родичі, якщо ми уже сьогодні почнемо дотримуватись морально-етичних норм життя і принципів Доброти, то значно покращимо Долі своїх дітей та онуків, що, насамперед, відобразиться на фізичному і духовому здоров’ї.
Розуміючи ці принципи, чимало відомих промисловців і державних діячів займалися благодійністю, зводили храми, лікарні, школи, підтримували науку і культуру. Наприклад, Гетьман Іван Мазепа на власні кошти побудував 26 соборів і церков. А відомі українські підприємці XIX ст. Терещенки лише у рідному Глухові звели чотири навчальні заклади і безкоштовну лікарню.
Тож, якщо людина впродовж життя намагається дотримуватися морально-етичних цінностей і принципів Доброти (неспричинення нічого лихого щодо інших – ні думкою, ні словом, ні вчинком), то Доля її власна та нащадків роду стає неймовірно щасливою, а життя – сповнене щоденних Див.

Ярослав Прищенко, Український Інститут Екології Людини

matrix-info

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.